Zakir Kaya "Akrep Burcu 2016 ",


Akrep Burcu 2016

Akrep Burcu 2016 Falı

Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında hayatınızın belirli bölümlerinde sonlanmalar meydana gelebilir. Bazılarınız için zorlukla karşılanacak bu gelişmeler aslında ilerleyen dönemlerde sizin için fayda sağlamaya başlayacaktır. Geçen yıl iş, aşk veya eğitim hayatınızda radikal değişikliğe gitmiştiniz. Gelişmeleri ve değişimleri kontrol etmeyi bırakmalısınız. Olayları akışına bıraktığınız takdirde çok daha fazla rahat ettiğinizi göreceksiniz. 2016 yılını gelişim yılı olarak görmeniz gerekiyor. Karşınıza zorlu durumlarda çıkacak ancak her zamanki gibi zorlukların üstesinden en iyi şekilde gelmeyi başaracaksınız.
Geçen yıl bu gelişmeleri fazlasıyla hissettiniz ve tecrübelendiniz. Bu yıl artık nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi anlıyorsunuz. Aşk, iş, aile veya eğitim hayatınızda önemli adımlar atmayı düşünüyorsanız biraz daha sakin ve sabırlı davranmalısınız. Çok önemli girişimlerde bulunacaksınız ancak daha az hata yapmaya özen göstermeniz gerekiyor. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkmasın Akrep burcu.
Endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve olayları olduğu gibi kabul etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Süregelen birlikteliğinizle ilgili konularda da istemediğiniz ya da beklemediğiniz durumlar ortaya çıkacak ancak sorunları içinize atmak yerine birlikte olduğunuz kişiyle daha sakin ve açık konuşmalısınız. Siz sorunları gözünüzde büyütürseniz partnerinizle aradığınız mutluluğu yakalama ihtimaliniz çok daha az olabilir.
İlişkinizin sizi memnun etmediğini ve artık aranızdaki bağların eskisi kadar kuvvetli olmadığını düşünüyorsanız partnerinizle bu durumu konuşmalısınız. Aslında yılın geneline baktığımız zaman aşk hayatınız sizi memnun edecek gelişmelerle dolu olacak. Aradığınız mutluluğu ve huzuru bulma ihtimaliniz çok yüksek. Geçen yıl ilişkinizde büyük sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldınız. Kötü de olsa bazı tecrübeler edindiniz ve artık ne istediğinizi, sorunların üstesinden nasıl geleceğinizi çok daha iyi biliyorsunuz.
Akrep burcu, 2016 yılında iş konusunda da Satürn'ün önemli desteklerini alacaksınız. Fırsatlar ve finansal konularda zaman zaman kısıtlandığınızı ve zorlandığınızı hissettiniz ancak bu yıl her şey daha güzel olacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdüreceksiniz. Yeni yıla başlamadan önce dağınıklığı bir kenara bırakmalı ve işlerinizi toparlamalısınız. Projelerinizin üzerinden tekrar geçebilir ve ilerlemeler konusunda kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz.
2016 yılında iş hayatınızda yeni ve beklenmedik olaylar yaşanacak. Sizi memnun edecek bu gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. İş hayatınızda sizi memnun etmeyen durumlar da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Artık kariyer hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Çevrenizde bulunan insanların başarısız olabilirsin söylemlerine fazla kulak asmayın. Özgür kişiliğe sahipsiniz ve bu da iş hayatınızda önemli adımlar atmanızı sağlıyor.
2016 yılında yeteneklerinizi de en iyi şekilde kullanmaya başlayacaksınız. İş hayatınızda büyük ve herkesin dikkatini çeken adımlar atacaksınız. Kariyeriniz ve maddi grafiğiniz her geçen üst seviyelere doğru çıkmakta. Gelir düzeyinizin yükselmesi girişimler konusunda da elinizin bollaşmasını sağlıyor. Yıl içerisinde işlerinizi zaman zaman kendiniz ilerletmek isteyebilirsiniz ancak bazılarınız için grup çalışmaları çok daha faydalı olacaktır.
Başarıya ulaşma hırsınız çok yüksek ve riskler artık sizi korkutmuyor. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız yatırım yapacağınız işi iyice analiz etmeli ve ona göre harekete geçmelisiniz. Yıl içerisinde teknolojinin de size sunduklarından en iyi şekilde faydalanacaksınız. Zekanızı doğru noktalara odaklamayı başarırsanız iş hayatınızda da size fayda sağlayacak şekilde kullanabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem içerisinde radikal değişiklik kararı alacak ve en iyi şekilde uygulayacak.
Karşınıza hiç beklemediğiniz iş fırsatları çıkacak Akrep burcu. Kendinizi geliştirerek iş hayatınıza hazırlamalısınız. Çalışma şartlarınız ve gelir düzeyiniz çok daha iyi seviyelere ulaşacak. İşinizden memnun değilseniz ve değiştirmeyi düşünüyorsanız aradığınız şartlara sahip şirketlere başvurular yapabilirsiniz. Bazılarınız için bu durum kendiliğinden gelişecek ve üst düzey şirketlerden iş teklifleri alacaksınız. Uzun süredir iş arıyorsanız da şans sizden yana Akrep burcu. 2016 yılı kariyeriniz ve finansal durumunuz açısından güzel geçecek.
Akrep burcu, 2016 yılının ikinci yarısında sizi memnun edecek sürprizlerle karşılaşacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda karşınıza çıkacak olan bu sürprizler uzun süredir beklediklerinizi karşılayacak düzeyde olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde şanslı olacaksınız. Kendinizi daha rahat ve özgür ifade edebilecek, karşınızdaki kişiyle istediğiniz şekilde yakınlaşma imkanı elde edeceksiniz. Aşk hayatınız genel olarak sizi memnun edecek düzeyde ancak yeni kararlar almadan önce daha özenli ve düşünceli davranmanız size fayda sağlayacaktır.
Duygularınızı karşınızdaki kişiye aktarma konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Karşınızdaki kişinin veya partnerinizin ne hissettiğini, ne düşündüğünü ve neyi arzuladığını daha rahat anlayacak ve buna göre davranacaksınız. Aşk konusunda imkanlarınız bol olacak Akrep burcu. Aşk hayatınız hiç beklemediğiniz kadar renkleniyor olacak, sizi kısıtlayan durumlardan kurtulacak ve rahat olacaksınız. Keyif alacağınız bir yıl var önünüzde.
2016 yılın ikinci yarısında daha önce yaşamış olduğunuz can sıkıcı ve kısıtlayıcı durumlar ortaya çıkmayacak. İstenmeyen durumların azalması hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak ve bu sayede özgüveninizi de artırmaya başlayacaksınız. Arkadaş, aile, iş veya birliktelik konusunda sizin mutsuz olmanıza neden olan koşullar var ise hiç düşünmeden değişiklik yapabileceksiniz. Bu yıl içerisinde mutsuzluğunuza neden olan koşullarda sonlanmalar, mutluluğunuzu sağlayacak koşullarda da başlangıçlar bolca olacak gibi görünüyor.
Akrep burcu, 2016 yılında aşk, iş, eğitim, sağlık, aile ve eğlence konusunda karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Aşk hayatınız düzene girecek. Maddi geliriniz artacak ve bu konuda çok fazla gelir kapısı açacaksınız. Aile bağlarınız kuvvetlenecek ve zedelenen bağları kolaylıkla onarabileceksiniz. Eğitim hayatınız da istediğiniz düzeyde olacak. Bazılarınız arzu ettiği okula gitme şansını elde edecek. Genel olarak 2016 yılı istediğiniz gibi olacak Akrep burcu, tadını çıkartmalısınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar